‘Onmacht omzetten in daadkracht?’

Tour du ALS donderdag 31 mei 2018

 

Samen trappen we ALS de wereld uit!

De inschrijvingen voor Tour du ALS zijn weer open! Mede dankzij de bijna 5 miljoen euro die Tour du ALS aan donaties heeft opgehaald tijdens voorgaande edities, is er de afgelopen jaren veel progressie geboekt in de strijd tegen de ziekte ALS. Helaas zijn we er nog niet. Er is nog steeds geen oplossing of medicijn gevonden voor deze genadeloze ziekte! Daarom organiseren we ook in 2018 weer Tour du ALS om samen ALS de wereld uit te trappen.

 

Inschrijven voor Tour du ALS 2018 kan hier. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen via info@tourduals.nl.

 

Holland4ALS 10 & 11 mei 2018

 

De strijd tegen de Hollandse elementen met één doel: ALS-patienten helpen.

Trappelend van ongeduld wachten de deelnemers, na zoveel maanden intensieve training, op het startschot. Hun race gaat beginnen.

 

Holland4ALS is een initiatief van Stichting Zoalsjan. De opbrengst komt dan ook ten goede aan deze stichting. Stichting Zoalsjan heeft tot doel fondsen te werven om ALS-patiënten te helpen met hulpmiddelen die het mogelijk maken om zolang mogelijk comfortabel in huiselijke kring te verblijven.

 

Deelnemen aan Holland4ALS? Klik hier.

Voor vragen stuurt u een e-mail naar info@holland4als.nl

Vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden om te sponsoren. Meer informatie vindt u op de website.