Help mee door gratis lid te worden van de patiëntenvereniging!

Patiëntenvereniging ALS Patients Connected (APC) verenigt, vertegenwoordigt en verbindt mensen met ALS, PLS of PSMA en hun naasten en zorgt dat hun stem gehoord wordt bij onderzoek, fondsenwerving en verbetering van de kwaliteit van zorg en leven. Leden kunnen gebruik maken van het maandelijks online lotgenotencontact, vragenmomenten met (medische) experts en kortingsacties, en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over onderzoek, behandelend, zorgontwikkelingen en ander nieuws.

Als vereniging worden we geregeld door diverse partijen om onze mening gevraagd. Als lid wordt je daarom geregeld gevraagd jouw mening te geven. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte over wat er met onze mening wordt gedaan. Ook houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging en op het gebied van ALS, PLS en PSMA. Dit doen we middels een nieuwsbrief (als lid krijg je deze automatisch toegestuurd) en via social media, zoals Facebook en Instagram.

Lidmaatschap
Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Wij proberen om zo veel mogelijk met vrijwilligers te werken. Ook de bestuursleden zijn vrijwilligers. Het bestuur zorgt dat op transparante wijze zichtbaar is waaraan donaties en andere inkomsten worden uitgegeven. Dit doet zij onder andere op de Algemene Ledenvergadering. Jij kunt ook als vrijwilliger veel betekenen voor onze vereniging. Bij inschrijving kan je aangeven of je open staat voor vrijwilligerswerk.

Volg ons op social media

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid