Help mee door gratis lid te worden van de patiëntenvereniging!

Om ALS-, PLS- en PSMA-patiënten goed te kunnen vertegenwoordigen, serieus mee te kunnen praten en mee te kunnen beslissen op het gebied van subsidiëring en onderzoek, is het noodzakelijk dat we als patiëntenvereniging voldoende aangesloten leden hebben. Word daarom lid en draag bij aan een oplossing voor ALS.

Als vereniging worden we geregeld door diverse partijen om onze mening gevraagd. Als lid wordt je daarom geregeld gevraagd jouw mening te geven. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte over wat er met onze mening wordt gedaan. Ook houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging en op het gebied van ALS, PLS en PSMA. Dit doen we middels een nieuwsbrief (als lid krijg je deze automatisch toegestuurd) en via social media, zoals Facebook en Instagram.

Lidmaatschap
Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Wij proberen om zo veel mogelijk met vrijwilligers te werken. Ook de bestuursleden zijn vrijwilligers. Het bestuur zorgt dat op transparante wijze zichtbaar is waaraan donaties en andere inkomsten worden uitgegeven. Dit doet zij onder andere op de Algemene Ledenvergadering. Jij kunt ook als vrijwilliger veel betekenen voor onze vereniging. Bij inschrijving kan je aangeven of je open staat voor vrijwilligerswerk.

Volg ons op social media

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid