Verenigingsondersteuner

Graag stel ik me aan jullie voor. Bianca Brouwer, getrouwd met Andre en moeder van 2 jongens, Sydney en Vince. Samen wonen wij in Nieuw-Vennep en reizen we graag de wereld rond. Ik hou van lekker eten (in leuke restaurants, maar ook thuis), sportief bezig zijn en gezelligheid.

Mijn passie is organiseren, regelen en mensen helpen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf Travel Counsellors, waar ik als persoonlijk reisadviseur mensen help bij het uitzoeken en boeken van hun vakantie- en zakenreizen.

En dat doe ik nu ook als verenigingsondersteuner en lid van het APC contactteam. 

Als verenigingsondersteuner help ik met het plannen en notuleren van de vergaderingen, het bijhouden van de website, maken van de nieuwsbrief, communicatie via social media, het beheren en beantwoorden van de email en allerlei andere taken ter ondersteuning van het bestuur. 

Binnen het APC contactteam beantwoorden we vragen van patiënten en hun naasten en zijn we beschikbaar als advies nodig is. Het persoonlijke contact met mensen en het helpen zijn de voornaamste reden om onderdeel van dit team uit te maken. Hopelijk kan ik veel van jullie vragen beantwoorden! 

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid