Drs. Ruud J. Kolijn MIM

9 juli 2019

Bestuurslid

Ruud is geboren in 1954, studeerde Bedrijfseconomie aan de EUR en volgde de postdoctorale opleiding Bestuurlijke informatiekunde/ Master of Information Management. Hij is getrouwd, heeft drie volwassen kinderen en vijf kleinkinderen.

Na een start in onderzoek, marketing en voorlichting bij het Economisch Instituut voor het Midden-en Kleinbedrijf, werkte hij ruim tien jaar als consultant en directeur voor de gezamenlijke banken aan de ontwikkeling en introductie van het elektronisch betalen met bankpassen in Nederland. Daarna vervulde hij verschillende directiefuncties in consumptief krediet, betalingsverkeer en internetbankieren bij RBS, Rabobank Nederland en Rabobank International.

Sinds 2014 is hij gepensioneerd en houdt zich bezig met zijn kleinkinderen, mantelzorg voor zijn vrouw Josée (die medio 2014 de diagnose ALS kreeg), en de opvang van de drie kleinzonen. Daarnaast doet hij graag aan sport (squash, skiën, cross-fit) en maakt hij deel uit van het bestuur van ALS Patiënts Connected.

Draag bij aan een oplossing tegen ALS

Meld je nu gratis aan als lid